ODRŽAN TRADICIONALNI BOŽIĆNI SUSRET U VARAŽDINU


Tradicionalno, već  godinama  Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina organizira božićni susret osoba s invaliditetom  i to na sam blagdan Svetog Stjepana, na koji se članovi DOSTI  sa veseljem odazivaju.

U 11:00 sati u Varaždinskoj katedrali održana je Sveta misa, namijenjena osobama s invaliditetom i njihovim najbližima. Po samom završetku Svete mise u hotelu „Turist“ za sve uzvanike ovog božićnog susreta bio je upriličen zajednički ručak i druženje.

Na samom početku susreta, svim sudionicima obratio se sa riječima dobrodošlice predsjednik Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, gospodin Ivan Vujec, a druženje se nastavilo do kasnih popodnevih sati uz dobar glazbeni program i odlične gastronomske delicije.

Kao i svake godine na taj su način članovi Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, sa članovima Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, i drugim srodnim udrugama iz cijele Republike Hrvatske proslavili Božićne blagdane.