Osigurani popusti za članove u 2021. godini

Popust se može ostvariti u slijedećim trgovačkim kućama i to pod slijedećim uvjetima:

BAT d.o.o. Čakovec, Rudolfa Steinera 2, osigurati će članovima Društva 5% popusta na svoje proizvode svaki radni dan i na sve vrste plaćanja. Navedeni popust odobrava se na sve vrste proizvoda, osim artikala koji su na akciji ili niskoj cijeni. Popusti se ne zbrajaju.

PUNA d.o.o. Obrtnička ulica 1,Čakovec (Kaufland),osigurati će članovima društva -50 % popusta na fotografije za dokumente,fotografije dimenzija 10×50 po cijeni od 1,20 kn bez obzira na količinu te 5 %  popusta na cijelokupni asortriman.

TVORNICA STOČNE HRANE d.d. Čakovec, Dr. Ivana Novaka 11, osigurati će članovima Društva 10% popusta na kupnju robe u Prodajnom centru GRAMA u Čakovcu, Zrinsko – Frankopanska 15 svaki radi dan. Navedeni popust ne odobrava se na slijedeće proizvode:  stočnu hranu i dodatke, umjetna (NPK) gnojiva, sjeme, robu koja je već na popustu (akcija, sniženje i slično), robu na koju je već odobren komercijalni popust (npr. popust na količinu, popust na zadnje komade, popust zbog oštećenja ambalaže i dr.), ostvarenjem popusta od 10% isključuje se popust za plaćanje gotovim novcem za iznose kupovine preko 1.000,00 kn.

WOOLF d.o.o, J.Broza Tita 94,Mursko Središće,članovima društva uz predočenje iskaznice osigurava 20 % popusta na ijelokupni asortiman.Ukoliko je kupnja preko webshopa www.woolf.hr, potrebno je poslati kopiju iskaznice na mail  i zatražiti kod woolf@woolf.hr za popust.

ZLATARNA FLORIJAN Čakovec, ul. Katarine Zrinski 2, osigurati će članovima Društva 16% popusta na svoj nakit svaki radni dan.

VITO d.o.o. Strahoninec, Kalnička 7, osigurati će članovima Društva 10% popusta na frizerske usluge svaki radni dan u frizerskom salonu Viva, Čakovec, Trg Republike 6.

A.M.C. Međimurje d.o.o., Čakovec, Športska 8, osigurati će članovima Društva 10% popusta na usluge rada u servisu kod A.M.C. Međimurje d.o.o. svaki radni dan.

STUDIO HARA ,Bana Josipa Jelačića 18,Čakovec-osigurava 20% popusta na shiatsu terapiju i rekreacijsko vježbanje 2xtjedno.Potrebno je predočiti člansku iskaznicu.

LJEKARNE ČAKOVEC – POSLOVNICE: Centrala, Čakovec II, Domašinec, Donja Dubrava, Donji Kraljevec, Kotoriba, Prelog, Mursko Središće.

-uz  predočenje osobne i članske iskaznice osiguravaju 10% popusta na ljekove bez recepata,dodatke prehrani te ostali asortiman ljekarne.Popusti se ne zbrajaju što znači da popust od 10% članovi Društva ostvaruju na proizvode koji nisu na akciji.Strankama se izdaje R-1 račun (zbog evidencije ljekarne).  Ukoliko članovi imaju  Karticu vjernosti (plastičnu ili aplikaciju) te sakupe dovoljan broj bodova, mogu koristiti i taj popust koji iznosi 10%).

TOPLICE SVETI MARTIN d.o.o., Sveti Martin na Muri, Izvorska 3, osigurati će članovima Društva popust na slijedeće usluge:

1.) Individualna ponuda od 1 do 10 osoba

  1. a) Wellness tretman osigurani je uz popust od 15% na slijedeće usluge:
  • Masaža leđa – 20 minuta
  • Klasična masaža – 40 minuta
  • Antistres masaža glave, lica i vrata – 25 minuta
  • Limfna drenaža sa aromaterapijom – 60 minuta
  1. b) Termalni bazeni osigurani su uz popust od 15%, osim super srijede kada svi gosti imaju osigurani popust od 50%. Popust na termalne bazena osigurani je na cjelodnevnu kao i na poludnevnu kartu.
  2. c) W bar – Popust od 20% osigurani je svaki dan na tople napitke (kava, čaj, nescafe) kao i na kompletnu ponudu hrane.
  3. d) Pool lounge – Popust od 20% osigurani je svaki dan na kompletnu ponudu hrane iz ponude kao i na tople napitke.
  4. e) Pub potkova – Popust od 10% osigurani je svaki dan na kompletnu ponudu hrane iz ponude kao i 20% na tople napitke. Potrebno je rezervirati stol.

2.) Grupna ponuda sastavljena je prema ponudi Toplica Sveti Martin d.o.o., a vrijedi u grupi od 11 do 50 osoba.

OSTALO:

KNJIŽNICA “NIKOLA ZRINSKI” Čakovec
Svi članovi Društva imaju pravo na besplatnu članarinu u knjižnici “NIKOLA ZRINSKI” Čakovec.