OSIGURANI POPUSTI ZA ČLANOVE U 2023. GODINI

Popust se može ostvariti u slijedećim trgovačkim kućama i to pod slijedećim uvjetima:

BAT d.o.o. Čakovec, Rudolfa Steinera 2, osigurati će članovima Društva 5% popusta na svoje proizvode svaki radni dan i na sve vrste plaćanja. Navedeni popust odobrava se na sve vrste proizvoda, osim artikala koji su na akciji ili niskoj cijeni. Popusti se ne zbrajaju.

PUNA d.o.o. Obrtnička ulica 1,Čakovec (Kaufland),osigurati će članovima društva -50 % popusta na fotografije za dokumente,fotografije dimenzija 10×50 po cijeni od 1,20 kn bez obzira na količinu te 5 %  popusta na cijelokupni asortriman.

TVORNICA STOČNE HRANE d.d. Čakovec, Dr. Ivana Novaka 11, osigurati će članovima Društva 10% popusta na kupnju robe u Prodajnom centru GRAMA u Čakovcu, Zrinsko – Frankopanska 15 svaki radni dan. Navedeni popust ne odobrava se na slijedeće proizvode:  stočnu hranu i dodatke, umjetna (NPK) gnojiva, sjeme, robu koja je već na popustu (akcija, sniženje i slično), robu na koju je već odobren komercijalni popust (npr. popust na količinu, popust na zadnje komade, popust zbog oštećenja ambalaže i dr.), ostvarenjem popusta od 10% isključuje se popust za plaćanje gotovim novcem za iznose kupovine preko 132.,72 €

WOOLF d.o.o, J.Broza Tita 94, Mursko Središće, članovima društva uz predočenje iskaznice osigurava 20 % popusta na ijelokupni asortiman. Ukoliko je kupnja preko webshopa www.woolf.hr, potrebno je poslati kopiju iskaznice na mail  i zatražiti kod woolf@woolf.hr za popust.

ZLATARNA FLORIJAN Čakovec, ul. Katarine Zrinski 2, osigurati će članovima Društva 16% popusta na svoj nakit svaki radni dan.

A.M.C. Međimurje d.o.o., Čakovec, Športska 8, osigurati će članovima Društva 10% popusta na usluge rada u servisu kod A.M.C. Međimurje d.o.o. svaki radni dan.

STUDIO HARA, Bana Josipa Jelačića 18, Čakovec,-osigurava 20% popusta na shiatsu terapiju i rekreacijsko vježbanje 2x tjedno. Potrebno je predočiti člansku iskaznicu.

LJEKARNE ČAKOVEC,POSLOVNICE: Centrala,Čakovec II ,Domašinec,Donja Dubrava;Donji Kraljevec,Kotoriba,Prelog;Mursko Središće.
Uz  predočenje osobne i članske iskaznice osiguravaju 10% popusta na ljekove bez recepata, dodatke prehrani te ostali asortiman ljekarne. Popusti se ne zbrajaju, što znači da popust od 10% članovi koriste na proizvode koji nisu na akcijama, a za proizvode koji su na akcijama koriste se akcijski popust koji je u pravilu 10% i više, također se na kartice vjernosti nakon ostvarenih dovoljno bodova može korisiti samo popust od 10%. Na lijekove na recept na teret HZZO-a, privatne recepte, učešća i participacije, popust se ne odobrava.

TOPLICE SVETI MARTIN d.o.o., Sveti Martin na Muri, Izvorska 3, osigurati će članovima Društva popust na slijedeće usluge:
1.) Individualna ponuda od 1 do 10 osoba

a) Wellness tretman osigurani je uz popust od 15% na slijedeće usluge:

Masaža leđa – 20 minuta

Klasična masaža – 40 minuta

Antistres masaža glave, lica i vrata – 25 minuta

Limfna drenaža sa aromaterapijom – 60 minuta

 b) Termalni bazeni osigurani su uz popust od 15%, osim super srijede kada svi gosti imaju osigurani popust od 50%. Popust na termalne bazena osigurani je na cjelodnevnu kao i na poludnevnu kartu.

c) W bar – Popust od 20% osigurani je svaki dan na tople napitke (kava, čaj, nescafe) kao i na kompletnu ponudu hrane.

d) Pool lounge – Popust od 20% osigurani je svaki dan na kompletnu ponudu hrane iz ponude kao i na tople napitke.

e) Pub Potkova – Popust od 10% osigurani je svaki dan na kompletnu ponudu hrane iz ponude kao i 20% na tople napitke. Potrebno je rezervirati stol.

2.) Grupna ponuda sastavljena je prema ponudi Toplica Sveti Martin d.o.o., a vrijedi u grupi od 11 do 50 osoba.

SALON ZA MASAŽU LUMBAGO UDRUGE SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE. Ruđera Boškovića 4, Čakovec
Članovima Društva nude popust od 30% na redovne cijene usluga.
Usluga masaže: klasična masaža (60 min), klasična masaža (30 min), medicinska masaža (45 min), medicinska masaža (30 min)     aroma masaža (60 min). Njega piling: Piling (30 min)  Rezervacija termina: 099 474 3448, e-mail: lumbago@usm.hr

KNJIŽNICA „NIKOLA ZRINSKI“ Čakovec
Za dobivanje besplatne članarine prvo je potrebno javiti se u udrugu, kako bi mi zabilježili Vaš zahtjev. Tek nakon toga, prema uputama, možete se javiti u knjižnicu. Svi članovi Društva imaju pravo na besplatnu članarinu.