POZIV NA POČETNU KONFERENCIJU PROJEKTA Centar raDOSTI


Poštovani, s izrazitim zadovoljstvom Vas pozivamo na početnu konferenciju projekta Centar raDOSTI financiranog iz Europskog socijalnog fonda u okviru Poziva “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.

Nositelj projekta je Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije. Projekt će se provoditi na području Grada Mursko Središće, koji je je projektni partner i ima ulogu okupljanja organizacija civilnog društva i osoba s invaliditetom. Kroz projekt Centar raDOSTI Grad Mursko Središće će ustupiti javni prostor na korištenje OCD-ima čime se stvara mogućnost za kvalitetnije i sadržajnije djelovanje organizacija civilnog društva i osnaživanje kvalitete života lokalne zajednice.

Molimo Vas da podržite projekt prisustvom na početnoj konferenciji kako bi na taj način još više istaknuli važnost međusobne suradnje svih dionika uključenih u provedbu projekta.

Konferencija će se održati u petak 26. lipnja 2020. godine u Centru za kulturu “Rudar” u Murskom Središću s početkom u 18:00 sati.

Nakon službenog dijela slijedi zakuska uz druženje.
Molimo Vas potvrdu dolaska putem emaila ddicpck@ddicpck.hr ili putem telefona na broj 040/390-070.