Pozivnica na početnu konferenciju projekta Centar DOSTI

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozivati Vas na online početnu konferenciju projekta „Centar DOSTI“ financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Cilj projekta je unaprjeđenje socijalne infrastrukture gradnjom i opremanjem građevine javne i društvene namjene pod nazivom Centar DOSTI. Namjena Centra DOSTI je osiguranje usluge boravka za osobe s invaliditetom. Projekt je usmjeren procesu prevencije institucionalizacije te razvoju izvaninstitucijskih usluga i službi podrške u zajednici te sprečavanje daljnje institucionalizacije novih korisnika. U okviru procesa deinstitucionalizacije, projekt će omogućiti i smanjenje broja institucionaliziranih osoba s invaliditetom te omogućiti njihov proces inkluzije. Osnovat će se Centar za pružanje usluga u zajednici kao javna ustanova za pružanje usluga boravka.
Na početnoj konferenciji predstavit će se glavne aktivnosti projekta, a istaknut će se značaj projekta za krajnje korisnike ovo projekta, a to su naši članovi.
Konferencija će se održati online, putem aplikacije ZOOM, u petak, 29. siječnja 2021. godine s početkom u 12:00 sati.
Za sudjelovanje na ovoj konferenciji potrebno je pristupiti linku uz navedenu šifru u nastavku:
https://us05web.zoom.us/j/87473178562?pwd=QTEyOGozalY0Nmc3RHVSbHlpT21FUT09

Šifra za ulazak je: 2901

Veselimo se Vašem prisustvu,
Predsjednica Društva: Miljenka Radović, mag.iur.