PROMOCIJA DRUŠTVENOG PODUZEĆA “NAŠ IZVOR” U PRELOGU


Dana 18. lipnja 2019. godine na tržnici u Prelogu održana je zadnja volonterska akcija u sklopu projekta Mijenjam svijet, volontiram II. Projekt je odobren i financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U aktivnosti je sudjelovalo dvoje zaposlenika DOSTI te vježbenik Društva. Putem ove volonterske akcije približili smo građanima djelatnost društvenog poduzeća Naš izvor koje zapošljava osobe s invaliditetom i proizvodi različite ekološke kožne proizvode.

I na ovoj volonterskoj akciji, građani su također iskazali veliki interes za proizvode društvenog poduzeća te su ih sa zanimanjem proučavali i raspitivali se o načinima njihove proizvodnje.

Ovim putem zahvaljujemo se svim volonterima koji su se uključili u promociju proizvoda društvenog poduzeća Naš izvor te što su kroz sve ove volonterske akcije obavili vrlo uspješnu promociju volonterstva kao društveno potrebnu komponentu. Također, ovim putem se zahvaljujemo svim kupcima naših proizvoda koji su time podržali daljnji uspješni rad i razvoj društvenog poduzeća.