TRADICIONALNI SUSRET OSOBA S TJELESNIM INVALIDITETOM U PULI NA GRADSKOM KUPALIŠTU „VALKANE“


19956180_777165722444027_1864968727377692361_oDruštvo osoba s tjelesnim invaliditetom iz Pule održalo je tradicionalni susret za osobe s invaliditetom, i to u subotu 08. srpnja 2017. godine, na gradskom kupalištu „Valkane“- prilagođeno za osobe s tjelesnim invaliditetom.

Program ovogodišnjeg susreta sadržavao je sportsko- rekreativni i zabavni dio. Sudionici su se natjecali u 5 natjecateljskih disciplina, i to u pikadu, visećoj kuglani, šahu, bacanju novčića u pehar, te kartanju briškula-trešete.

Članovi Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije sudjelovali su u tri natjecateljske discipline, i to u visećoj kuglani, pikadu i bacanju novčića u pehar, te je svatko od njih osvojio diplomu. Nakon sportsko- rekreativnog djela svi su sudionici proveli ugodno popodne, „guštajući“ u istarskim gastronomskim specijalitetima, uživajući u moru i suncu.

U nastavku slijede dojmovi naših članova:

Dušanka Mesarić- „Bilo je lijepo uz dobro društvo. Međusobno smo izmijenili vlastita iskustva, doživljaj za ponoviti“.

Maria Dominić- „Sviđa mi se plaža u Puli, dobro sam se odmorila i zabavila uz dobro društvo, te mi je jako drago što smo svi osvojili diplome“.

Dragutin i Višnjica Herman- „Bilo nam je prekrasno. Bili smo ugodno iznenađeni sa poslugom, uživali smo u kupanju, te zahvaljujemo na pozivu“.