Humanitarna akcija „Kuna za kombi“

Svaka osoba ima svoje potrebe i želje, ponekad lakše, ponekad teže ostvarive. Ipak, kada se radi o onim svakodnevnim, osnovnim životnim stvarima, prepreke bi morale biti minimalne. Na žalost, za nas i one najmanje prepreke često postaju nesavladive. Život je težak kada se svako jutro, još u krevetu, moraš pitati da li ćeš moći obaviti pregled kod liječnika, otići u ljekarnu ili na terapijske vježbe, a znaš da bez istih ne možeš. Upravo ta pitanja se roje po glavi mnogobrojnim osobama s invaliditetom koje nisu u mogućnosti krenuti dalje od kućnog praga. Na području Međimurske županije nema organiziranog ni prilagođenog javnog prijevoza specifičnim i povećanim potrebama osoba s invaliditetom. Pomozite nam da našeg djedicu kombija, kojem su 23 godine, pošaljemo u zasluženu mirovinu i pribavimo mu dostojnog nasljednika, novije kombi vozilo prilagođeno osobama s invaliditetom.

Na trgu Republike u Čakovcu slijedeće tri subote u mjesecu ožujku i to  14.03., 21.03. i 28.03.2015. godine u vremenskom razdoblju od 09.00 do 13.00 sati članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec će postaviti štand na kojem će se nalaziti  kutija u cilju prikupljanja novaca za nabavu novog kombi vozila. Ujedno, posjetitelji i donatori humanitarne akcije moći se razgledati ručne radove koje polaznici poludnevnog boravka marljivo izrađuju tokom cijele godine u sklopu kreativnih radionica.

Sve ljude dobre volje pozivamo da otvore svoja srca i svojim dobrovoljnim prilogom podržite našu akciju „Kuna za kombi“.

Svoje dobrovoljne priloge također možete uplaćivati na poseban račun otvoren isključivo za provedbu ove akcije HR 4923600001501568897, Zagrebačka banka ili u istaknute kutijice postavljene na raznim vama dostupnim mjestima: poštama, bankama, trgovinama.

Budite i vi dio ove akcije, jer svaka vaša kuna za kombi, je kuna za naš lakši i bolji život. Od srca vam hvala!

Predsjednica Društva

Miljenka Radović, dipl.iur